Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Er zijn verschillende technieken om de perfecte wenkbrauw te creëren:

Hairstrokes 3D 
Deze techniek tekent letterlijk haartjes, met de naald worden er allemaal kleine streepjes gemaakt. Al deze streepjes samen vormen uw nieuwe wenkbrauw! Omdat er heel veel haartjes getekend worden in verschillende maten geeft deze techniek een natuurlijk effect. Het lijkt alsof er allemaal kleine en grote echte haartjes zijn. Hairstrokes 3D kan gebruikt worden bij mensen die weinig tot helemaal geen wenkbrauwen meer hebben.

Powderbrows/ shading
Een nieuwe trend is de powder-wenkbrauw waarbij de wenkbrauw ingekleurd wordt. Deze techniek zorgt voor een prachtige volle wenkbrauw! Deze manier van pigmenteren zorgt ervoor dat het net lijkt alsof u uw wenkbrauwen heeft ingekleurd met een potloodje. Het geeft de wenkbrauw een voller effect en zorgt ervoor dat u altijd de deur uit kan zonder uw wenkbrauwen te doen. Zie de foto hiernaast als voorbeeld!

Combinatie van beide technieken
Een combinatie van de hairstrokes met shading geeft een natuurlijk en zacht effect. Deze technieken werken samen het best bij mensen die nog iets aan eigen wenkbrauw hebben.

Nabehandeling
4 tot 6 weken na de behandeling wordt de nabehandeling uitgevoerd. Op deze manier kunnen de wenkbrauwen verder geperfectioneerd worden. Het resultaat houdt ongeveer 2-3 jaar. Voor het mooiste resultaat wordt aanbevolen om jaarlijks terug te komen voor het bijwerken van de wenkbrauwen.

Van onder naar boven: voor de behandeling, na de eerste behandeling en tot slot na de tweede behandeling.